Citiraj:
Autor jedan.tamo
neka bude limit 15-16k kuna za MPC sa PDV-om, pa da vidim sto mi ljudi predlažu
|
Pričekaj 10-ak dana T61 jače modele...imho bez konkurencije bar u hrvatskoj. Da se razumijemo, meni se dell svidja pogotovo u usa gdje su cijene -20% od svih ostalih. I da živim u americi možda bi ih i kupio. Koliko sam čuo dell se sklapa u zagrebu i zna im se dogoditi da krive komponente postavljaju unutra, pa da budu loše složeni i slično. Meni za 15k kn to NE treba u životu i ne želim to. Želim nešto što je netko složio, ***eno istestirao, osigurao mi gomilu servisa, što ima tradiciju...***iga treba mi poslovni laptop a ne experiment. Ja bi rado da mogu si sam iskonfigurirati thinkpada jer bi si slozio zvijer za manje love sa int grafikom i 14" 4:3 ekranom visoke rezolucije. No tog nema i onda vjerujem da to sto su slozili da su probali i rekli to je to. A garancije kvalitete - čitav svijet se opsužuje iz iste tvornice.
Ja imam "pravi" IBM thinkpad T40 i već ludim kad pričaju razni "znalci" koji tvrde da je thinkpadu pala kvaliteta otkad ih je lenovo preuzeo. Nije...ne da nije nego je otišla skyhigh i upravo sada smišljam budjet da iskeširam 17k kn za T61p. T60 je mogao biti bolji, ali T61 je nešto posebno. Imaš na netu gomilu revjuova...i prošetao sam se po dućanima i primjetim gomilu konstrukcijskih u kvaliteti poboljšanja kao i ispod haube. Npr mog zna malo disk ugrijati tamo gdje držim ruke, a na r61 koji u hg-u radi 24h dnevno sve je ravnomjerno mlako.
a definitivno moje razočaranje - Toshiba pogotovo sa A200 serijom...gori laptop u životu nisam vidio...zaista žalim ljude koji to kupuju...