Citiraj:
Autor Franky Stein
Ispričavam se na uletu, ali ne vidim nigdje mogućnost komentiranja cijena i ponude u dućanima. Jer i tu, na žalost, ima svega. A moje posljednje iskustvo je takve prirode da to čak i nadilazi "snagu" ovog foruma (i ide u pravcu HZUP-a i moguće Državnog inspektorata?). Ali kao informacija i upozorenje ljudima ne bi bilo naodmet.
No, dakle, da li me netko može uputiti na ev. otvoreni thread (ne vidim tako nešto) ili se može otvoriti takav a da ne bude drvlje i kamenje 
|
Iako si uletio sa potpuno krivom stvari, ovo što ti tražiš je bilo par puta na forumu, samo što najčešće to završi sa pljuvanjem međusobno među članovima, pa do favoriziranja trgovina etc.
Mislim, komentirat cijenu nekog proizvoda u dućanu je malo glupo na forumu. Bolje poslati njima email pa ih fino upozoriti. Sigurno radiš pametniju stvar nego da pišeš o tome na forumu. Ali da je bilo priča sa cijenama je - ali opet ta cijela tema krene nizbrdo i preraste u opću pljuvačnicu.
Ako ti se već nešta dogodilo što krši zakon ili nešta, slobodno pod ostalo otvoriš temu i objasniš što je bilo. Naravno, objektivno opisivanje i koliko-toliko normalan način pisanja (kažimo NE nekulturi

), zašto ne...
Al opet velim, to nije predmet ovog topica.