View Single Post
Staro 21.08.2007., 21:58   #264
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Mailman Pregled postova
mislim da je HRTHD (promo) mpeg4
Ja višem uopće nisam na čistom sa tim Promo HD, bio sam ubjeđen da je MPEG-2, kad pustim u PowerDVD-u piše MPEG-4.
Sa druge strane uređaj koji se koristi na telkama a može "pročiati" HD Promo ne može Croatel i slične gadosti...

Citiraj:
Autor Mailman
da, overlay troši manje (na non-HD kanalima), ali je na discoveryju CPU ostao zakucan na 100%
Meni "obični" kanali ne zauzimaju skoro ništa, Dicsovery HD do 30% a HD Promo 37-38% max.
Sa VMR9 je veće zauzeće...
Ovaj dvoglavi Brisbane za 500 ćuna je bio izvrsna kupovina

Citiraj:
Autor Vuco
Jelc, slika ti je odlična na ATI-ici
Ili neVidija smrdi na prikazu slike ili neznam...uglavnom, kod mene se baš vidi da je slika primjetno slabije kvalitete (pogotovo ova slika sa Croatela i ovom golom ženskom).
Nije to nikakva neka tamo ženska nego Salma Hayek
Pogledaj si pod opciju Options-Extended i ziher ti je kvačica na "Use Only First CPU", kad je makneš raditi će sa dvije jezgre.
Ali ona opterećenja koja sam sad naveo su bila sa jednom...valjda ti je nekaj sprcano sa Windozama...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote