View Single Post
Staro 21.08.2007., 18:11   #652
tomifish2002
Honda Prelude 2.0i driver

tomifish2002's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
hehe meni je Danijela baš ok

ja njima poslao:Poštovani,

Danas mi je oko 12 h naglo pala brzina downloada. Reconnectao sam se ponovno i nakon toga mi je na speedtestu ping prema mariboru skočio sa 17 na 110 ms a prema londonu sa 55 na 150 ms. Brzina downloada na torrentima mi je max 0.7 mbit a niti na rapidshareu nije puno bolja , ovisno o serveru. Download na speedtest.net mi je još i lošiji. Danas sam dva puta zvao vašu korisničku podršku i rečeno mi je da će mi se javiti međutim još niti glasa. Prilikom online igranja battlefielda2142 pingovi su duplo veći nego prije i nemože se igrati. Jeli problem samo sa mojom paricom ili danas vaša cijela mreža ima problema? Jako sam zadovoljan vašom uslugom međutim mislim da bi bilo uredu da mi onda kažete ako imate problema sa vašim linkom prema van ili ako radite nekakve nadogradnje sustava. nadam se da ćete to brzo riješiti te da se to neće često događati jer planiram uzeti 4 mbit vezu.

Hvala , pozdrav!

pa onda oni meni:Poštovani,
zahvaljujemo na Vašem upitu. Provjera Vaše poteškoće je u tijeku i o ishodu provjere biti će te obaviješteni u najkraćem mogućem roku.
Srdačan pozdrav

pa onda ja malo poizdim:Poštovani ,

Saznao sam da jučer nisam samo ja imao problema. Pošto vam link prema Europi opet radi, danas je sa vezom sve u redu, jedino je ping prema Mariboru malo veći no to je nezanemarivo. Ukratko – trenutno sve radi kako
treba.

naravno radilo je ok još pola sata

i na kraju mi odgovore: Kolege iz tehnike provjeravaju vezano za pingove, no moguće je da još postoje poteškoće vezane s prijašnjim prekidima linka.

lp

Miro

ne kužim kaj se prave grbavi

tomifish2002 je offline   Reply With Quote