Citiraj:
Autor Paske
*shrug*
Teško da će me netko uvijeriti da LCD TV od 6k KN može biti dobar monitor - ali obzirom da ja ne kupujem, sretno vam bilo 
|
nitko te to ne uvjerava. i govorimo o lcd tvu koji dode 2k eura. a ne pevec jeftilen
Citiraj:
Autor Paske
Istini za volju zadnjih godinu dana nisam kupio monitor, TV, pa čak niti grafičku 
Tako da nema iskustvo prve ruke, ali redovito obilazim dućane ( dok žena shoping obavlja, ja zujim po telkama i monitorima ). Još od vremena NEC-a me niti jedan monitor nije oduševio, a LCD telke su mi sranje jerbo kod klasičnog DVB signala dolazi do grozne degradacije slike.
|
o kvaliteti tvojih a i ostalih ociju se nemoze raspravljati. osobno sam vidio vrlo dobrih slika sa par lcd tva plazmi, a pogotovo s lcd monitora.
Citiraj:
Autor Paske
Doduše nisam nigdje vidio PC spojen na TV. Hah tko zna ... možda su me fakat godine pregazile. Ili sam jednostavno previše picajzlast i sama ideja korištenja TV-a kao monitora mi je nakaradna koliko i korištenje SUV-a kao jurilice ...
|
nisi vidio, a usudis se pricati kako to izgleda. mozda brijes da i na mjesecu smrdi. nisi bio, al, cini se to tebi hehe
godine su te definitivno pregazile, no, nisi izgleda kroz njih naucio procjeniti ljude, a pogotovo njihove godine. tak da te "balavko" slobodno gleda s vsoka..zisku..rista
Citiraj:
Autor Paske
Kaj se tiće veličine ekrana - igram na stolu sa monitorom na stolu, tako da je nekih 24" wide kranja granica vidljivosti.
|
ovo si potpuno u pravu. koliko god se divio slici svoje plahte na zidu, kako nisam u mogucnosti komp odpeljati dovoljno daleko dok se ponekad zaigram na njoj, ubijem si vrat nakon sat dva igre. tako da i to treba uzeti u obzir kada se razmislja igrati na nekoj povecoj plahti. udaljenosti udobne gledanosti prelaze tri cetiri pa i pet metara...a nisam ziher ko si moze toliko razvuci komp od telke
Citiraj:
Autor Paske
TV je stvoren za konzole i to je tako ...
|
ne, to nije VISE tako. osim dovoljne udaljenosti, danasnji teveji su postali dovoljno dobri da pruze pokoji sat zabave igranja na pisiju. naravno da ti nece pasti napamet pisati magisterij na 42" tvu
Citiraj:
Autor Paske
U svakom slučaju volio bih first hand utiske od nekoga tko koristi PC u kombinaciji sa LCD TV. Sad ste mi zagolicali maštu ...
|
kako sam ti i rekao. u mom slucaju je plazma u igri. i jakoooooo dugo sam trazio odgovor naokolo interneta i sire. cuo i procitao sam svasta. no, da sam iskren, konkretan odgovor nisam nasao. i vise mi je pukao film, ponio sam se nacelom da me je dosadasnji panasonic crt tau 16:9 tv savrseno sluzio, odmjerio sam si potrebu i nekakvo stanje u tom trenu na trzistu, te sam si upiknuo panasonicovu novo izaslu plazmu. nisam imao pojma kako bude radila kad je spojim s picekom.
i cisti pogodak. cak nigdje po netu, u karakteristikama nisam nasao opciju koju sam vidio u manualu prilozenom uz nju, a tice se reze. telka ima def rezu za pc-vga mod od 1280x1024. inace je nativa 1024x768. ko prvo sam morao procesljati cijeli svoj nakupljeni hardweraj i kutije od njega da nadem dvi to vga, jer bemti, dvi je odavna u modi...pa drhtanje kad sam napokon sve to pospojio, pa upalio piceka.
kad ono PLJAS. samarcina svim mojim strahovima i tolikom vremenu provedenom u trazenju odgovora kakva ce slika biti. desktop savrseno citak i jasan. poput samsungovog lcd kojeg imam. i naravno, odma je bio jedan 3dmark test da vidim kako to izgleda na plahti.
kad ono. opet PLJAS. samarcina svim mojim strahovima i tolikom vremenu provedenom u trazenju odgovora kakva ce slika biti.
uglavnom, cista preporuka za poneki sat igranja koji netko zeli odvojiti za gustanje na plahti. i naravno, to je SAMO plazma, koja kakti ima losiju sliku nego kaj to imaju lcd tvi
i da, btw gdje si procitao da sam rekao da frend ima glupavu 320mb gtscu? nije levat da si kupi taj smijesni uradak, kad se za malo vise novceka dobije vise komfora. mada to neki kazu da i nije tako
i da. ultra sli varijant anije nekaj posebno brza od gtx sli varijante. no neko MORA imati mercedes, iako i mondeo super vozi