View Single Post
Staro 21.08.2007., 09:56   #85
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
koliko cudenja za toliki broj igara na trzistu. zakaj se ne cudite za toliku saradu od hardweraja na trzistu. do prije dve tri godine, izlazak procesora je najavljivan godinu dve unaprijed. isto tako i grafike i ostalog slamperaja. sada hardwer izlazi svakodnevno. nov. bolji. jaci. a zapravo skart hardweraj skrivaju u cinjenici da su kupci ionako zbunjeni sa svime time pa ce kupiti i skart uz nekaj kvalitetnoga. to dokazuju toliki forumi s pitanjem;kaj kupiti?

ista je stvar s igrama. toliko ih ima da su se naprosto izgubili naslovi koji vrijede. a ima ih. najbolje je od svega, kaj vise manje postoji par referentnih sajtova koji kako ocjenjuju igre, i po njima se vecina korisnika ravna. moja ekipa je odavna naucila da su upravo ini naslovi koji su prosli lose i dobili su male ocjene zbog kao fol kompliciranosti i tezine, upravo savrsene igre za razbijat mozak i trosenje vremena. jer ih priglupi amerikanci ili europljani ionako ne kuze i nisu dovoljno inteligentni da ih igraju. to najbolje pokazuje cinjenica da su "tmao vani" ludi za konzolama. najlakse uzeti gamepad u ruku (pazi, jos se i pomice nagibom da imas sto manje opterecenja i razmisljanja kaj stisnuti i kada), pa se kao igrati i zvati se gejmerom.

pa onda ocjenjivati fps po tome kako izgleda i kako je igriv, pazi na konzoli LOLOLOL

no, isto tako, neznam zakaj pljujet epo zelji da se igre dovedu do grafickog savrsenstva. i sam sam poklonik i SCa i raznoraznih manje uocljivih grafickih naslova. i igram se od dana orla u osnovnoj, prve samostalne igre trokutica koji ubija zvijezdice itd.

no nemogu reci da me ne iznenade danasnji graficki dosezi, i upravo mi je super da je to vrijeme napokon doslo. upaliti si bf2142 u high rezi...pa space roughe...na 42" plazmi..ma dajte, milina. i smao neka se oni trude dalje.

pa dalje. zvuk. koliko je on uznapredovao. izvedes si EAX zvuk na kucno kino. ajme. grmi sijeva. useres se u FEARu. a tek zvuk creepa i zderanje minerala dronova u Broodu. pa kad pet siege tenkova opali.

uglavnom, treba podrzavati igranje u tom pravcu, no zalosno je da se igre istope u tolikom broju naslova, te svakoga dana rastucem trzistu, koje je razmazeno i prezahtjevno.

meni, koji sam sate proveo igrajuci manic minera, ili nether earth, ili druid na amstradu..pa sati green bereta na komodorcu..pa terminal velocity na p90..ajme...kad se samo sjetim na kaj su te igre slicile. mozda sam zato i zahvalan kako to sada izgleda.

ali balavurdija, koja se pocinje igrati na far cryu, codu oblivionu. kaj ocekivati od njih? da cijene neki novi pomak u grafici? njima ni implantant u mozak nebi bio dovoljan. svede se na isto kao i djeca bogatasa. razmazenci, koji neznaju cjeniti novac. dobe skupi auto i slupaju ga u jednoj veceri. isto je i s igrama. dobiju je sarenu upakiranu u najloncic s plakatima popratnom knjigom perom za gladit jaja u dugim hladnim nocima, i jos nisu zadovoljni

dok ima nas koji smo bili super sretni i super smo se zabavljali cekajuci 22.00 sata na omladinskom radiju, jer su tada pustali novu igru za zx spectrum. samo je trebalo imati kazetu i da vidis igranja
Gradjanin je offline   Reply With Quote