da, lcd kao monitor. imamo i struju. i tramvaj. i ljudi su bili ko fol na mjesecu. trgni se paske, daj. da, i lcd tvi su dobili dobru sliku
fakat bi volio da mozes vidjeti kako izgleda igranje pc igara na ovoj mojoj plazmi. TV Panasonic TH-42PV70 Plazma, 107cm(podrzana pc reza je 1280x1024). pa kad cujes SB karticu spojenu u kucno kino. ukratko, meni osobno, a i mojoj ekipi je jednostavno ladica ispala kada sam sve to pospajao. recimo, space roughe....za primjer....pa ti sad reci da to ne izgleda hebeno dobro...
nego, taj sharp lcd ima kao nativnu rezu 1900x1200. znaci da jedna kartica gtx ili ultra, moze to izgurati, no sigurno ce kasljati od muke. kako vidim da ti novci nisu problem, jos jedna gtxca je super rjesenje da sve to radi glatko i podmazano, pogotovo uz high postavke grafike citaj aa i fsaa i ostale vizualne djidje.
frend ima della 24", nativa 1900x1200, i ima 8800gts. super zadovoljan i sve radi kako treba. no, i sam kaze: nemogu se igrati s max detaljima, i sve mi je na medium cak i low detaljima.cak igra u 1600x1000 rezi jer kaze da degradacija slike i nije tolika a moze si staviti koji detalj vise. i dalje to izgleda ok, no naravno, moze i bolje. citaj skuplje. sad ti vidi.
no, definitivno uz taj tv idu 2 gtx-ce. prema specifikacijama trebalo bi to biti mrak od konfiguracije. uzivanje u svakom pogledu.