View Single Post
Staro 21.08.2007., 02:11   #3
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
OMG...

Jadna je jer košta 50$ ? Usporava ti komp ? Oćeš novu da ima hypertransport za amd support ? Neznaš dal će ti matična ući u kučište ?

Iskreno - neće mi biti žao kada daš 2000kn za ploču i skužiš da, vidi vraga - ista brzina ko stara koja ti je usporavala komp, koja ima hypertransport za amd support (ne mogu vjerovat da ovo pišem dva puta) isto ko i stara (pitanje: jel ti znaš koju ploču za AM2, a da to ne podržava?) i na kraju krajeva, još nisi siguran da će ti ATX ploča po 2000kn ući u kučište ?

Poklopi se sa nećime jer stari moj - govoriš gluposti.

Matična ti sigurno nije spora nit te usporava, jedino ako si ti nešta krivo napravio/instalirao/podesio. Matična nije smeće jer košta 50$, matična je za tih freekin' 50$ odlična. Nadalje, svaka AM2 ploča ima podršku za HyperTransport sabirnicu - bez nje bi ti tek komp bio jadan, ne bi radio uopće. Što se tiče kučišta, ATX ploče su u većini slučajeva samo duže od mATX svako iole bolje ATX kučište (čak i šrotovi od 50kn) mogu udomiti mATX kao i sam ATX.

Davanje preko 700-800 kuna na AM2 ploču je ludost. Nema razlika u performansama, sve su ploče iste na defoltu, a razlika je eventualno u opremi, veličini, OC mogućnostima (koje, kod tebe sa x2 6000 i množiteljem 15 nisu uopće važne jer tebi onak - treba HTT od kojih 230, max 240Mhz, a to ide valjda svaka AM2 ploča koja u BIOS-u ima opcije za podizanje HTT-a).

P.S.Dobro je McG rekao - Danas je sve smeće, AMD je smeće...
Vuco je offline