nije to sve nista. crkla meni maticna i graficka i sada ja idem u links na reklamaciju i odlucio stari kupiti cemo mi i novu i dati ovu na reklamaciju jer ce biti za bratov komp kada bude on svoju konfu sastavljao i narucimo mi maticnu jer je nisu imali trenutno u ducanu. i idemo mi u grad po maticnu i uzmemo mi to i vidis ja otvorim to kuci (trebao sam to sve prije lijepo pregledati u ducanu tako cu raditi ubuduce) i ono imam samo kabel za floppy i IDE kabel. ja gledam koji je ovo qurac. pogledam ja malo bolje ono pola kartona unutra iskrivljeno. pogledam ja maticnu ono izguljeni oni metalici okolo rupica za sarafe ja pissed. prodali mi ***enu koristenu maticnu. zatim sam uzeo slabiju verziju samo zato jer su imali u ducanu jer mi se nije dalo za***avati sa ponovnim narucivanjem. kaze on ma nije koristena vjerovatno je samo stavljena pa skinuta jer se neko ko je slagao konfu predomislio. ma mrs stoko to kosta 1700kn mora da cisti po kuci a ne da ne izleda glanc.

oprostite na ruznom jeziku i linksovcima zelim da malo bolje to pregledaju te da se ove stvari ne dogadaju.