20.08.2007., 22:24
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Ovi bubnjovi sa snimke su bubnjevi iz prostora u Kustosiji kod Danijela (mislim da je neki Sonor u pitanju, cinele svakojake, uglavnom krsh) koji se moze rentat po terminu od 2 chuke. Nego, zaboravih rec da su snimke 100% improvizacija (tako i zvuci naravno), fulavanja ima ko u prici, ali eto  Bitan je faktor ispusnog ventila, nakon cjelodnevnog klistira na poslu, dobro dodje  Inace, najbolje svirke su bile uvijek kod Marijana (Kuca) na Mirogoju, to je bilo nesto posebno, jednostavno legendaran prostor, nema tko tamo nije svirao od nekadasnjih legendi undergrounda, rocka, estrade... mrak. Inace, lik je snimio i mrak dokumentarac o svih 10 godina iznajmljivanja tih prostora na Mirogoju (tko je pogledao, slozit ce se) i sve detaljno dokumentirao. Naime, svaki izostanak nekog od clanova benda je bio razlog da to postane "novi bend" i da se to opet iznova dokumentira... od svakom od bendova u kojima sam svirao smo morali po nekoliko puta ispunjavati Kucin formular o generalijama benda  
|
Pa bilo mi je sumljivo jer je zvuk bljutav  sto posto imas plasticne koze na bubnju, bas bubanj se necuje bas, a i cinele su za****c. Al inace imas jako dobar ritam i to je dobro  , inace s bubnjevima koji imaju pravu kozu npr... od jelena slobodno udaris do bola mozes nabijat ko isus jer ti se ta koza istrosi za otprilike 6mj, isprobano nakon nekih frustracija 
|
|
|