Citiraj:
Autor jonyb
baš gledam imam u dlaku točno isti takav hard 
|
mada? jesi sentimentalno vezan za njega ili bi ga bio voljan posudit ili prodat?
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
No krasno. Vazne podatke drzati na prastarom Maxtoru od 40GB... i to jos uz danasnje cijene diskova/stickova/whatever  Nego, koji su uopce simptomi? Kako znas da je crkla elektronika, a ne mehanika?
|
a cuj ja svoje podatke backupiram redovno, naucio sam lekciju prije nekoliko godina...ovo je hard od moje cure koja je sad naucila svoju

da stvar bude bolja kupujem novi komp za par dana i moj stari bi isao njoj, da je hard izdrzao jos par dana sve podatke s njega bi prebacili
uglavnom simptomi su da kad ga upalim komp ga nade ali samo se pojavi u device manageru kao disk i nigdje drugdje, niti u onom disk managmentu...a hard kad ga spojim prvo proizvodi neke zvukove, recimo da je slicno zvuku POSTanja na ploci ali to ponovi jedno 10ak puta i onda samo sumi bez obzira na to sta ja radio s njim...pokusao sam jedno 3-4 data recovery programa i nista...nadam se da ipak nije mehanika u igri...
neznam kolko smisla ima na trznici to traziti kad mi treba bas tocno taj model da bi mogao s elektronikom se poigrat, kolko sam skuzio mora bas bit sve identicno do serijskog broja?