View Single Post
Staro 24.01.2004., 12:09   #11
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Re: Re: Re: 5.1 ili 2.1 i preporuke

Citiraj:
Originally posted by Elven
Naravno da ne postoje 2.1 i 5.1 zvučnici. Nisam pisao 2.1 i 5.1 zvučničli sistem ill još gore "dal da kupim 2 zvučnika i woofer ili 5 zvučnika i woofer". Ali sam pretpostavljao da svi znaju na što mislim. OK, drugi put ću bit precizniji.

Ako me još netko krivo shvatio:
Mogu li ja nabaviti 2.1 sistem u kojem će zvučni (znači ova dva, ne woofer) glumiti stražnje, a moji od linije prednje (a woofer će naravno glumiti woofer) da dobijem 4.1 sistem. Jer sam čuo da zvučnici od linije mogu raditi samo kao prednji i jednako tako zvučnici koji se kupe u 2.1 paketu mogu raditi samo kao prednji. Koliko tu ima istine, ne znam. Zato pitam...
...tak te volim...mozes spojiti svoje zvucnike od linije da ti budu prednji u sistemu.svi ti zvucnici mogu raditi i kao prednji i kao straznji.to su u stvari sve obicni zvucnici ali ti je bitno pojacalo.EKSPERIMENT :AJDE PROBAJ NA SVOJU SURROUND KARTICU SPOJITI 2 LINIJE !! 1 liniju spojis za prednje kanale,a drugu za straznje...dobil bi isti efekt jer zvucna kartica za surround vec ima ugradjeni dekoder za surrounddaj ak imas mogucnosti ako mozes nabaviti jos jedne zvucnike od linije kakvu imas.bilo bi idealno kad bi imal sve iste zvucnike...a zakaj si za 500 kuna u Pevecu ne kupis gotov aktivni 5.1 sistem sa svim zvucnicima ?igrice ti se cuju mrak,samo procitaj kaj je Premec napisal da se nebi, ko ja cudio ,kad ti ne proradi centralni kanal...onda stavi na "bypass".onda operi neku igru pa da vidis kak se sve trese !

tin. je offline   Reply With Quote