Evo da dignem moju najdražu temu na forumu malo... Događaji iz HGSpota prije par sati... Otišao kupiti slušalice za mp3... Ispred mene bio tip koji je nadograđivao komp... A lik koji mu slaže nema pojma... Prvo mu je rekao da ne prelazi na PCI-E jer je potpuno ne potrebno i preporučio mu da uzme AGP ili integriranu... I gleda on malo komp i kaže.. Ma znate, AGP vam je preskup... Nećete naći grafičku osrednje kvalitete ispod 2000kn!!! Meni mrak pao na oči.. Čak sam mu mislio pomoći.. Sad mi je žao tog lika... Bacio pare u vjetar... Stavio mu je Kingmax 1gb rama... A za matičnu i proc neznam... Ukupno mu je bilo 1300kn... Na kraju mu je stavio neku ploču+memoriju za 1300kn... S tim da je grafička integrirana... Dođem ja na red... Pitam ako ima Creative slušalice za mp3... Lik me gleda, možda nikad nije čuo za mp3... Prije toga sam provjerio ako imaju na webu te slušalice, imaju.. Morao sam mu pokazivati na webu te slušalice, a onda je rekao da će doći za par dana jer trenutno nemaju... Pa mi je ponudio neke Philipsove slušalice i pazite ovo... Cijena je 20kn veća nego na webu...svašta... I ništa... otišao kasnije do Sony centra, za 62kn kupio slične slušalice kao stare i prezadovoljan sam... Ovo je zadnji put da kupujem u HGspotu...