View Single Post
Staro 20.08.2007., 01:15   #43
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor tomifish2002 Pregled postova
skinuo sam nedavno sve tiestove remixeve i baš sam bio razočaran. neznam , jednostavno nakon tolikih partija i tolikih svjetski poznatih dj poslušanih uživo nemogu slušat komercijalu. jednostavno mi neide. no očito se mora rusha ili umeka poslušat live par puta pa čovjek onda shvati što je mjuza. od domaćih dja ludvig i go-cut su pravi tranceri. njih sam uživo slušao barem 20-ak puta.
slazem se...inace ja sam vec od kad na technu a mogu ti rec da od prvog direct driva jos davne 2005 nema dobrog tranca kod nas...dobro go cut jos drzi vodu mozda jeff i keops...umek hihi neznam kad sam zadnji put bil na njemu ni ko na rushu a nemojmo zaboravit i coxa mozemo uvrstati...

sto se tice tiesta da...kvari se nakon atene...dakle 2004 ak s ene varam...je poceo gubiti svoj štih no sve u svemu jos niej katastrofa i nadasve slusljiv tkz mekani trance od tada su i hereoes euphoria athena itd itd itd a medu ostalom i love comes again koji je vec spomenut...

btw kad smo kod ljubavi david gueta(ak sam dobro napisao) mi je ok sa par stvari al mi brzo dosade...ja u zadnje vrijeme jako volim obrade rocka/metala mada cu ti dat nesto sto je hm kako da to kazem...u zadnjih 5 godina trancea meni osobno najbolje (a nasao sam pred 2-3 mj)
DJ Micro - Inside of Me (Spacecorn Vs. Artificial) bolesno mi pase

a nemojmo ni zaboraviti Vinylshakerz - One Night In Bangkok sto mi uvijek pase kao i popcorn...ima jos sad par "poznatih" izvodaca koje mi se neda nabrajati od ajmo rec ok "komercijale"/danca/trancea nazovi to kak god os...techno scena odavno "umire" tu i tamo se nade koja prekretnica no nista posebno...dakle pricam o tome sto se i objavi...no to je sasvim 10 prica

mc_fish je offline   Reply With Quote