Citiraj:
Autor Must`
astrix - poison
1200 mics - rock into the future
astrix - beyond the senses
astrix - artcore
1200 mics - the creation
meni najbolje 
|
ides pa poznavaca isto ima

kad smo kod micsa
1200 Mics - Fear Of The Dark Remix (Iron Maiden)
moram se slozit s tomiribom...u oba pogleda
@silver d...sto da velim...osim da nemas pojma...kao 1. neznas niti definirati trance a kamoli sve(a ni par) ostale vrste techna...jer ti je trance manje vise mix vise podstilova-vrsta kakvecgod...dakle house origigi techno bass itd...grananje trancea necemo sad uzimati u obzir tipa goa psyco acid itd itd itd
ta glazba inace underground NEMA rijeci (slicno kao goa) to je ONO PRAVO dakle da nebi bilo da pucam u prazno...tiesto-forever today ilitiga obrada terminator 2 teme to ti je trance(ne bas cisti posto ima puno basa al opet najblize sto mi sad pada napamet)...a kako ti sebe svrstavas u vrsne poznavace "techna" bi trebao tako sto znati...a nadasve sam siguran da nisi tako sto nit cuo(za to)a kamoli slusao...sve sto ti slusas...je "komercijala"
a kao 2. u danasnje vrijeme je vrlo tesko odrediti koji stil kuda pripada...stoga je sve to prozvano techno(a u stvari je samo elektronicka glazba)...inace ima i podstil techno da nebi bilo pobune...prvi trance je proizasao iz kombinacije SAMO 2 stila housa i techna jos u 80tima...kad ruku na srce ne vjerujem da si ti bio i roden
dakle rezime...slusaj sto slusas briga mene ja cu ti rec dal mi se dopada il ne ali nemoj krojit vlastite definicije necega vec pitaj...mozda netko zna nesto o tome...
@tema...pada mi sad par dobih sastava na pamet...
tipa kosmonova ppk jupiter venus(neda mi se gledat a i nisam 100% siher dal sam pogodio da se tak zove) gary d itd
ja sam inace nekoc davno imao jednu od najboljih underground kolekcija al mi je riknuo bez ikakvih ranijih indikacija...citaj pojedeni plateri i nista od spasavanja