View Single Post
Staro 19.08.2007., 18:03   #28
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
1) Baš čudno...

2) Trebaš pogledati kolika je frekvenicja AGPa tj PCIa sa nekim alatom za očitavanje sistemskih informacija Kao što su Sandra, AIda ili Everest...
Pogledaj kolika je na 166 i kolika je na maksimalno kolko ti ide dakle 185 i vidi dali je AGP/PCI i dalje 66/33 ili je npr 70/37, ako je porasla značajno AGP i PCI frekvencija nije čudno da ti pada sustav, u tom slučaju možda ti ploča ima kakav jumper ili postavkzu u biosu da se promjeni djeljitelj, mada bi morala to raditi automatski ako joj u biosu možeš jenjati FSB...

3) CPU Diode je onaj senzor u jezgri i 70C je puno za Bartona, mislim neće on izgorit ali to je u biti puno...

4) Možda... Rekoh jako čudno ali čuo sam i prije da su ljudi imali takve bartone...

5) Pa da mislim nema ti smisla kupovati drugu ploču za ovo dvoje dobiješ na tržici 300kn i dodaš tome 150-200 (kolko bi dao za dobru OC socket A ploču) i imaš s754 a možda i s939 proc i ploču...
Ja sam npr. svog venicea prodao za 170kn prije neka 2tj, a s939 ploča ima već za 300ak kn na tržnici i to solidnih...