1) Baš čudno...
2) Trebaš pogledati kolika je frekvenicja AGPa tj PCIa sa nekim alatom za očitavanje sistemskih informacija Kao što su Sandra, AIda ili Everest...
Pogledaj kolika je na 166 i kolika je na maksimalno kolko ti ide dakle 185 i vidi dali je AGP/PCI i dalje 66/33 ili je npr 70/37, ako je porasla značajno AGP i PCI frekvencija nije čudno da ti pada sustav, u tom slučaju možda ti ploča ima kakav jumper ili postavkzu u biosu da se promjeni djeljitelj, mada bi morala to raditi automatski ako joj u biosu možeš jenjati FSB...
3) CPU Diode je onaj senzor u jezgri i 70C je puno za Bartona, mislim neće on izgorit ali to je u biti puno...
4) Možda... Rekoh jako čudno ali čuo sam i prije da su ljudi imali takve bartone...
5) Pa da mislim nema ti smisla kupovati drugu ploču za ovo dvoje dobiješ na tržici 300kn i dodaš tome 150-200 (kolko bi dao za dobru OC socket A ploču) i imaš s754 a možda i s939 proc i ploču...
Ja sam npr. svog venicea prodao za 170kn prije neka 2tj, a s939 ploča ima već za 300ak kn na tržnici i to solidnih...