Citiraj:
neko nema potrebe a mozda ni vremena, a isto tako i zivaca da bi gubio vrijeme racunajuci koji bi jeftilen proc radio isto kao i skuplji. pogotovo nema zivaca na bacanje raspravljajuci se poslije s trgovcom:e majke mi, nisam ga dizo vise od sto..e nisam ee
|
A uostalom ako nema potrebe zašto bi kupovao jači proc. OC-anje bi trebala bit zabava i ušteda. Jedno popodne zaje.... s tim i uštediš lijepe pare a dobiješ iste performanse.
Citiraj:
to je islo takve, kojih su prepuni forumi. kao kada mi ekipa objasnjava kako je super prosla u pevecu s bajkom koji ima full suspension...e SAMO 800kn..sad SAMO stavim xt shimamo..pa bomber vilju..ee super bajk isti ko onaj od 10k kn LOL...otprilike mi to tako zvuci...
|
Nije to ista stvar ko i OC-anje. Pevec bicikl nikad neće bit ko bike za 10 K KN i imat iste performanse jedino ako promijeniš sve na njemu ali tu si popušio pare. OC-an proc može imat kao njegov stariji brat.
Stvarno je neisplativ taj E6850 i za te pare je puno bolje Q. Mada ne vidim potrebu ni za jedan ni za drugi ali to sam samo ja. To je jednostavno stvar zdravog razuma. Ako hoćeš bacat novce, odeš u neki lokalni dućan i kupiš ne znam E6420 za 1800KN. I on isto ima dobre performanse...