Citiraj:
Autor stef
Meni ne djeluju baš kvalitetno. U frimi imamo valjda sve modele ThinkPada koji su izašli u zadnjih 10 god. i taj R60 (čak i T60) nisu niš posebno. Baš izgledaju jeftino u odnosu na starije modele. Sama kvaliteta izrade po meni je ispod npr. jednog R40 starog nekih 5 godina na kojem radim svaki dan. Osim toga, svaki ekran ispod 1400x1050 je neisplativ jer je slika premutna.
|
sigurno da je viša rezolucija bolja jer je odmah i matrica kvalitetnija, ali monogima smeta tako sitan tekst stoga kad sljedeči put daješ preporuke nemoj gledat stvari samo kako tebi odgovaraju.
Ja korsitim 1400x1050 i više nemogu raditi na normalnoj rezoluciji, ali ima onih koji su probali raditi na tome i onda smanjivali rezu te na kraju dobili lošiji prikaz nego da su odmah uzeli standardnu rezoluciju.
šta se tiče izrade thinkpada... skini tipkovnicu na njemu, pa onda na nekom HP-u. Nakon toga se javi ovjde pa reci koji je kvalitetniji
Ovaj HP šta si predložio djeluje jako dobro za te novce, u tom segmentu je HP puno napravio, ali ima takvu cijenu samo zahvaljujući AMD procesoru i platformi i i skreno se nadam da su poradili na hlađenju jer je nx7300 bio jako vruć sa AMD procesorom.
Eto jedna ne baš prava alternativa, ali sigurno isplativa. ima sve šta ti treba i još uz to odvojenu grafiku te WSXGA rezu
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=28321