neznam zakaj forsate quad. dok dode crysis, ionak ce traziti najnovije cudo od proca da sve to radi bla bla...a kako je Q SAMO 1066, a vec se najavljuju brzi i od vec objavljenih 1333, sve bu to bila krama za koji mjesec i q i E6xxx. i tak unedogled.
i mrga, nije islo nikoga osobno. vec pridjev svim sarlatanima koji non stop pljuju ljude koji si zele kupiti nesto, po njima preskupo i neisplativo. ako netko ima novaca, nece kupiti 4400 pa se igrati nocima kako bi mu iscjedio dusu. kupiti ce se brz tvornicki proc,i to je to.
neko nema potrebe a mozda ni vremena, a isto tako i zivaca da bi gubio vrijeme racunajuci koji bi jeftilen proc radio isto kao i skuplji. pogotovo nema zivaca na bacanje raspravljajuci se poslije s trgovcom:e majke mi, nisam ga dizo vise od sto..e nisam ee
to je islo takve, kojih su prepuni forumi. kao kada mi ekipa objasnjava kako je super prosla u pevecu s bajkom koji ima full suspension...e SAMO 800kn..sad SAMO stavim xt shimamo..pa bomber vilju..ee super bajk isti ko onaj od 10k kn LOL...otprilike mi to tako zvuci...