View Single Post
Staro 19.08.2007., 10:38   #28
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
neznam zakaj forsate quad. dok dode crysis, ionak ce traziti najnovije cudo od proca da sve to radi bla bla...a kako je Q SAMO 1066, a vec se najavljuju brzi i od vec objavljenih 1333, sve bu to bila krama za koji mjesec i q i E6xxx. i tak unedogled.

i mrga, nije islo nikoga osobno. vec pridjev svim sarlatanima koji non stop pljuju ljude koji si zele kupiti nesto, po njima preskupo i neisplativo. ako netko ima novaca, nece kupiti 4400 pa se igrati nocima kako bi mu iscjedio dusu. kupiti ce se brz tvornicki proc,i to je to.

neko nema potrebe a mozda ni vremena, a isto tako i zivaca da bi gubio vrijeme racunajuci koji bi jeftilen proc radio isto kao i skuplji. pogotovo nema zivaca na bacanje raspravljajuci se poslije s trgovcom:e majke mi, nisam ga dizo vise od sto..e nisam ee

to je islo takve, kojih su prepuni forumi. kao kada mi ekipa objasnjava kako je super prosla u pevecu s bajkom koji ima full suspension...e SAMO 800kn..sad SAMO stavim xt shimamo..pa bomber vilju..ee super bajk isti ko onaj od 10k kn LOL...otprilike mi to tako zvuci...
Gradjanin je offline   Reply With Quote