View Single Post
Staro 18.08.2007., 22:06   #10
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Srky Pregled postova
Jel se vi sprdate ili WTF?

Ovo je meni krajnje smijesno.... znam da je bila za***ancija na račun spreja pa ono... kolko ja znam vremenski uvjeti nemogu drastično utjecati na kvalitet wireless signala ukoliko ne dodju u doticaj sa samom opremom, dapače nekada zimi kad pada snjeg se zna i poboljšati signal zbog "refleksije" od istoga, tako bar kažu a ima malo logike...
Neštima ti bas logika

''''Rain & snow are known to cause signal degredation.

Humidity, too, i would imagine. Right now, using an illegal rouge
pirate secret access point somewhere near Xxx's Deli truck, I'm getting
2 bars at relative humidity roughly 85%. Drier days, I've seen 3 bars.''''

Tekst pod navodnicima prekopiran s
http://list.uvm.edu/cgi-bin/wa?A2=in...SS-TEAM&P=1590

Po kojoj to logici nesto sto sto se nalazi izmedu dva prijamnika moze pomoci signalu??
Npr imas dvije usmjesne antene i njih usmjeris tocno jednu u drugu mozes imat oscilacije od maksimalno 3 stupnja ako su antene na maloj udaljenosti.
znaci da signal putuje po ravnoj liniji od jedne do druge antene pa prema tome da se signal odbija od snjega definitivno se nebi odbio prema anteni kojoj je bio upucen jer prema njoj vec ide...
A i kako si si ti zamislio odbijanje signala od snjega?
A ako se radi o spajanju na AP i na njega ces se spajat s usmjernom antenom najvjerovatnije.
A ako imas dva AP-a cini mis e da je prica ista jer ce signal ici najkracim mogucim putem do antene a nece zaobilazit snjeg,i bilo kakve druge cestice...
Yoman je offline   Reply With Quote