Citiraj:
Autor žile1942
/snip
Samo,vidim da ste otišli off topic-nisam ja rekao da se to treba dopustiti,jasno da postoji neko informatički bonton.Ali u životnom bontonu nema sprdanja s ljudima oko tebe isto kao što nema mljackanja za stolom.Eto,to sam ja mislio.Ni kad sam bio daleko mlađi nisam se nikome izrugivao,a kamoli sada.I zato kažem da je ova tema linč na kojem se radi upravo to.
/snip
|
jup. totalno se slažem
Citiraj:
Autor žile1942
Da,quake 4 mi je baš zapeo za oko,NHF 
Al smatram da se ta "za***ancija" više treba projicirat prema onima kao što je uliks npr.,nego prema onima koji nisu pročitali pravila.***iga,mislim da je ovo najrigorozniji forum glede držanja pravila.Ono što smije drugdje možda ne smije ovdje,pa se za***e...
|
načelno, u pravu si. probali smo biti blagi prema onima koji nisu pročitali pravila, i još uvijek smo. svatko dobije upozorenje. ali isto tako svatko prilikom registracije svim mogućim putevima dobiva sto i jednu napomenu da mora pročitati pravila, itd. nadalje, ekipa sama kaže ljudima da pročitaju pravila. al kaj napravit budali sa 2500 postova, koja onak žešće usere motku i onda kaže "nisam znao da se to ne smije" (iako jasno u pravilima piše). za takve nema milosti. to se odnosi i na škvadru sa 50 postova. i oni su već imali dovoljno prilika da saznaju pravila i da im se prilagode. zato ni za njih nema milosti. ako je netko došao novi - naravno da prije dobije upozorenje.
Osobno, najviše volim škvadru koja ima >2.000 postova, onda napravi novi account i posta nešto ilegalno... jao kako ih volim  onda samo onak čekamo da vidimo koliko će biti bahat s tim novim accountom i koliko namjerava kenjat... onda pokupi bananu po svim accountovima 
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|