naravno da je bitno. zar imash generic drivere za sve modeme na windowsima?
to je winmodeom i nije vrijedno truda.
stekao si pogreshan prvi dojam, ali to se desi vecini jer vjerujem da si dosada vec 10 godina koristio windowse i pogresno i tesko ti je sve sto se ne radi kao na windowsima.
ovaj dio sto se tice kompletnosti, hmmm
da li se to odnosi na nedostatak drivera? to je glupa kritika, nije jednostavno pisat drivere kad nemash podrsku proizvodjaca i specifikacije hardwarea.
samo zamisli kojiko bi uredjaja bilo podrzano da proizvodjaci ne pisu sami drivere za windowse.
neznam, mozda sam ja stekao pogresan dojam o linuxu. jer ja kad instaliram ubacim ubuntu live cd i stiscem NEXT,NEXT,NEXT ... REBOOT
kada se digne sustav otvorim restricted drivers manager i stavim kvacicu na ati restricted drivers.
tu zavrsava moja instalacija hardwarea.
onda update , samo upalim update manager i stisnem update i svi svi programi, kernel i ostale pizdarije su instalirane.
idem instalirat josh nekog software-a
"sudo apt-get install exaile vlc mplayer sun-java5-plugin"
nemoram se za***avat i trazit po internetu svaki program koji zelim instalirat nego mi je dovoljan magicni apt.
istina je i da nije sve ruzicasto, pa tako kad instaliram flash i odem na neku stranicu punu flash elemenata cesto mi se srusi opera
nema kvalitetnog video-editing software-a, ati driveri su koma ...
ali svatko ima svoje nacine