18.08.2007., 04:33
|
|
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor žile1942
U ove 2,5 godine što sam ovdje pojma nisam imao o čem se u ovom topicu radi.Stvarno možeš pročitat svakakvih gluposti i kretenizama,da ima likova da te bog sačuva.
Ali jednu stvar ne shvaćam,a to je ovaj poriv nekolicine članova da se sprdaju kada netko dobije ban,uglavnom vezano za piratluk.***iga,šta,nije pročitao pravila,nije,nek bude kažnjen zato.Ali ovo smatram da nije u redu.Čak je jadno i djetinjasto u neku ruku,jer velik broj članova otjerate takvim ponašanjem.Sad,ne kažem da je netko od vas jadan,ali da je vaše ponašanje glede toga nekorektno,jest,pogotovo kad vidim da se radi o članovima koji ovdje uživaju određen kredibilitet i trebali bi svojim zrelim stavom poslužiti kao primjer ostalima.Sad neznam,ja živim po metodi da ne radim drugim ljudima ono što neću da se radi meni,a sumnjam da se i jedan od vas želi naći u takvoj poziciji,iako sumnjam da hoćete jer imate dosta staža ovdje na forumu.Ja osobno nijednom nisam pročitao pravila,ali sam naučio metodom učenja na svojm/tuđim pogreškama.Naravno,postoji mogućnost da ste vi u pravu i da samo trljam bezveze.
BTW,ovo je najspamerskiji thread na planeti 
|
Ne znam, ovo sve što si rekao ne bih se složio s tobom, možda smo i pretjerali što govorimo kao da se drogiraju ali ovaj thread po mom mišljenju zaslužuje postojati. Zašto?? Je li tako teško, odvojiti par minuta i pročitati pravila i pridržavati se toga. To što ti nisi pročito pravila, nema veze, nisi pisao nikakve gluposti. Super! Ali stvarno mislim da nije problem pročitati pravila i držati se njih.
|