Tema: iPhone
View Single Post
Staro 18.08.2007., 00:16   #29
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ahoi svima,

Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
iphon moze biti revolucionaran kod amera jer su oni brat bratu jedno sugiurno generaciju mobitela iza europe. kod njih je taj mob ono ogroman hype jer je apple-ov i jer donosi neke inovacije koje mi u europi imamo vec par godina.
Cak i umjerenije (Apple povodljive) US tiskovine, u ionako (za razliku od EU) zemlji usporenijih GSM tekovina... vec od pocetka konstatiraju za samu EU, iPhonac ne nudi nista sto do sada vec nije bilo ponudjeno ili implementirano. Samo estetski dopadljivo Apple pakiranje iz sumacije vec ponudjenih i postojecih solucija.

Dva E90 sam donjeo u dezelu nedavno. Jedan za sebe jedan za prijatelja. Ovaj pak nije kontinuirani korisnik komunikatora, pa se malo preplasio dechec opcija i prodao kolegi sa posla (osiguranje) isti tjedan. Naravski, povampirio se sa iPhone igrackom i po NZ-u lutao kod nekog meštra da mu "otvori" i pripremi. Nakon par dana je gledao kako mu prijatelj uziva na E90 a on se sad izmotava kako mu je zgodan novi. Dajem mu max. mjesec dana dok ne pukne od realnosti svojih povodljivih postupaka

Cini se da i drugog ceka slicna sudbina jer iPhone = jos jednog TV gutacha naveo da mu je to pravi izbor, pa je vrlo izvjesno da zavesi i ovdje na Trznici za koji dan.

Uglavnom vidio spravicu, dopadljiva ali nista drugo. Apsolutno nema razloga da ga netko sebi ne pozeli i da u sto kracem roku, ne realizira istog. No jednostavno sam alergican i gotovo sa divljenjem gledam povodljivost generalnog korpusa kako moza bas sve progudati sto sa
zagrizenom jabolkom ispliva pred njih.

Bavarski propeler i usecerena zagrizena jabuka zbilja mogu ama bas sve prodati danas i gotovo svima. To sto je pretplacen 3x, sto je explozivna eksploatacija vrijednosti gotovo marginalna prema ulozenom, to jednostavno ne igra ulogu jer "najbolja" knjiga je Alkemicar, "najprogresivniji" rista-dokumentarista je Michael Moore i "najbolja" glumica Julia Roberts. Idem upaliti TV, da vidim sto je jos novo

Amen.
Visage je offline   Reply With Quote