RAK, pogledaj starije Toyote, Mazde, Mitsubishije... One su imale konfekcijski dizajn ( u pouzdanost neću ulaziti, bolja od bilo kojeg europljana i amerikanca, znam iz prve ruke, 323P je nepoderiv auto) i nije ni čudo da su novi Mazda 6 ili Toyota Avensis dizajnirani u Europi ( ako hoćeš, pronaći ću točno gdje). A auti izgledaju odlično, jednostavno fenomenalno.
I koreanci će to shvatiti ( pogledaj Santa Fe, e to je ružno auto) ili su već shvatili ( znam da je bilo par auta koji su se hvalili europskim dizajnom, kao). Amerikanci su isto dosta pokupili od europljana, recimo, Chryslerovi modeli su se naglo proljepšali otkad je u partnerstvu sa Daimlerom.
Koncept svjetala na vrhu stražnjih vrata je odličan, pogotovo kod američkih auta koji imaju crvene žmigavce (idiotizam nad idiotizmima), samo je problem što dosta auta starijeg tipa stavi razne "za 20 kn" dodatke poput tog svjetla koje doista zasljepljuju.
A tu se slažem s tobom, modovi koji su doista korisni za rad sa kompom su i moja opsesija (hint:blowhole

)