View Single Post
Staro 17.08.2007., 21:30   #22
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor mrga Pregled postova
daj pojasni malo ovo, živo me zanima zašto je AirStar loša karica.
Karticu sam kupio preko newsa recimo danas i bio sam toliko "zadovoljan" s njom da sam ju iduci dan frknuo debelo ispod cijene samo da je se rijesim.

S obzirom da je kartica malo "drukcije koncipirana" (citiram recenziju), nakon instalacije komp ju prepozna kao mreznu karticu a ne kao tuner, nakon toga se instaliraju driveri i programi i kartica nikako da proradi ...pa cak i slijedeci upute za instalaciju...

...nakon cca 2h igrarije uspio sam natjerati karticu da proradi sa svojim softverom i nakon 10ak min testiranja izgasio komp i izvadio karticu i dao ju na bubanj...softver ima samo najosnovnije funkcije i nije ni do koljena terratecovom i leadtekovom. Takodjer od 4-5 alternativnih programa nijedan osim media portala nije prepoznavao karticu (covjek koji je kupio od mene karticu takodjer je imao problema s instalacijom kartice i softvera, nakon sto me nazvao i pitao za savjet rekao sam mu da instalira media portal, a vlasnik prije njega je takodjer koristio media portal i dao mi isti savjet )

Sam komad hardvera je super kvalitetno napravljen, ali sto se mene tice ima previse gnjavaze sa softverom, i originalnim i zamjenskim koji ne kuzi technisata i nije mi se dalo previse s time gnjaviti, cijena u ducanu za tako nesto je stvarno previsoka (450-550kn).

IC senzor se spaja na serijski port - takvu glupost jos nisam vidio (nema nikakvog produznog kabela vec senzor ustekas iza kucista...i meditiras

Sveusvemu zaobici, jer se za manje novaca kupi terratecov ili leadtekov hibrid...a softver i podrska prava milina.

U Vidi testu nisu bili odusevljeni s airstarom2, samo sto sam test procitao tek kad sam vec kupio karticu...na svu srecu kupio sam ju polovnu a ne novu u ducanu pa sam kod daljnje prodaje izgubio jedni pizzu i colu
Nik je offline   Reply With Quote