View Single Post
Staro 17.08.2007., 18:31   #1
Ljerka
Registered User
Moj komp

Ljerka's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Konfiguracija za oko 3500-4000kn

Nedavno sam kupila monitor LG LCD L204WT pa bi sad htjela kupiti i sve ostalo novo. Rekli su mi da bi za moje potrebe (ne kužim se u kompove, ali sad završavam za CCNA, koristim Office, Outlook, Internet, za faks (TVZ, elektrotehnika), slušam muziku i mislim sad početi ozbiljnije koristiti komp, ali ne za igrice) bio dobar ASTRO INFINITY (A433) iz Vemila za 3500kn (moj prijatelj je probao sastaviti istu takvu konfu i misli da bi bila bar 500kn jeftinija da sam sastavi isto to-VAŠE MIŠLJENJE ??).
Dakle, imam nekoga tko bi mi mogao sastaviti komp, ali mi treba pomoć oko biranja komponenti jer ne bi htjela na teži način naučiti da nešto nije kompatibilno. Koristim Windows Vista.
Monitor mi je crn pa bi htjela i crno kućište sa par USB priključaka s prednje strane.
Tipkovnica i miš isto crni, bežični. Dizajn mi je dosta bitan. J
Treba imati ugrađeni bluetooth i bežičnu mrežnu karticu, DVD pržilicu.

(NIJE UKLJUČENO U CIJENU IZ NASLOVA: Trebala bi (crne) zvučnike da mogu slušati muziku i karticu da mogu na kompu slušati radio i gledati televiziju (i snimati).)

Budući da se ne kužim u to možete mi reći i u kojoj trgovini je što najjeftinije.
Ljerka je offline   Reply With Quote