Citiraj:
Autor DANCI
Aha, a onda imam valjda sreće jer su t-com prije 3-4 god. povukli tel. žicu kroz zemlju kroz čitav kvart i do moje kuće, a sa stupova u potpunosti ih onesposobili tak da mi ide internet i tel. kroz zemlju.
Pa valjda neće biti kod mene problema jer inače moji starci nemaju živaca ak internet i tel. nebude šljakao kak se spada, pa da idu svako malo zivkati i podnesti svako malo prijavu da nekaj neradi od toga dvoje, mislim da se nezaletim bezveze i da idem im testirati živce,  inače neigram neš prek neta pa da mi je ping jako važan, već me zanima onak čisto surfanje i skidanje, a starcima stabilni telefon od 0-24h da ih neiznevjeri kad im bude najviše trebao.
|
Moj susjed je bio jako skeptičan kad sam mu rekao za prebacivanje na Amis... Joj pa čiji su oni, nikad čuo za njih, jel i ti to imaš, jel mogu koristit faks s tim, koristim svakakva plaćanja za firmu preko neta... bla bla bla... sad se hvali prijateljima kak ga je mladi susjed nagovorio na novi telekom i kak je super zadovoljan... Fakat mi je zahvalan i to stalno spominje da mi je već malo dosadan... Najviše mu se sviđa to kaj se ne mora ručno konektirati kak je radio s T-Comom do prije par mjeseci jer je imao običan ADSL modem koji nije mogao sam ostvarivati pppoe konekciju...
Samo ti uzmi ili Amis ili Iskon.DUO... jedno ima susjed a drugo imam ja... pa preporučam bilo koje... Makar se meni više sviđa Iskon zbog "lijepe" roze pozadine...