View Single Post
Staro 17.08.2007., 09:07   #622
bakaideda
Premium
Moj komp

bakaideda's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor DANCI Pregled postova
Aha, a onda imam valjda sreće jer su t-com prije 3-4 god. povukli tel. žicu kroz zemlju kroz čitav kvart i do moje kuće, a sa stupova u potpunosti ih onesposobili tak da mi ide internet i tel. kroz zemlju.

Pa valjda neće biti kod mene problema jer inače moji starci nemaju živaca ak internet i tel. nebude šljakao kak se spada, pa da idu svako malo zivkati i podnesti svako malo prijavu da nekaj neradi od toga dvoje, mislim da se nezaletim bezveze i da idem im testirati živce, inače neigram neš prek neta pa da mi je ping jako važan, već me zanima onak čisto surfanje i skidanje, a starcima stabilni telefon od 0-24h da ih neiznevjeri kad im bude najviše trebao.
Moj susjed je bio jako skeptičan kad sam mu rekao za prebacivanje na Amis... Joj pa čiji su oni, nikad čuo za njih, jel i ti to imaš, jel mogu koristit faks s tim, koristim svakakva plaćanja za firmu preko neta... bla bla bla... sad se hvali prijateljima kak ga je mladi susjed nagovorio na novi telekom i kak je super zadovoljan... Fakat mi je zahvalan i to stalno spominje da mi je već malo dosadan... Najviše mu se sviđa to kaj se ne mora ručno konektirati kak je radio s T-Comom do prije par mjeseci jer je imao običan ADSL modem koji nije mogao sam ostvarivati pppoe konekciju...

Samo ti uzmi ili Amis ili Iskon.DUO... jedno ima susjed a drugo imam ja... pa preporučam bilo koje... Makar se meni više sviđa Iskon zbog "lijepe" roze pozadine...
bakaideda je offline   Reply With Quote