Bok.
Hvala još jednom na savjetu za konfu, ali osjećam potrebu te još malo izdavit
Pitanja:
1) Zašto memorija na 667 MHz a ne na 800, cijena i nije baš znatno viša? Zar nema promijene u performansama? Dali se možda slabija memorija može više klokat?
2) Na napajanju se spominje neki "Aktivni PFC" i neki "AFC", znaš li možda značenje tih kratica?
Odlučio sam poslušat tvoj savjet, ali sve mi ovisi za koliko ću uspijet utopit moju staru konfu, ako izvučem neku pristojnu cifru onda ću na tvoj prijedlog dodat 6750 jer ga hvale na stranim forumima.
Na onaj moj komentar da ću malo pričekat, ne činim to svojevoljno, nego imam iskustva kupovanja u Vemilu, i iako imaju povoljne cijene, čeka se dugo za komponente a i osoblje baš ne oduševljava, prošli put kad sam kupovao kod njih komp čekao sam podosta (3 puta su se bila cijene izmijenile - meni u korist

) ali su mi bili naručili krivu matičnu

. Pošto se žalim onda ću još spomenut da poslije što sam koristio komp oko mjesec dana, pregorilo mi je napajanje a u servisu su mi montirali drugo (za 50 W slabije - mislili su valjda da neću primjetit jer mi nisu niš rekli) i izgubili su mi onaj željezni komadić koj dode oko stražnjih prikljućaka (PS/2 lan ...) tako da mi i prašina ulazi pa moram često čistit komp, da ventilatori mogu radit

Pozdrav