Citiraj:
Autor MisterM
Ak ti baš ne otpadaju žice sa stupova i slično - nemaš frke. Te manje brzine rade na adsl1 tehnologiji koja nije tak osjetljiva. Problemi idu od 4 nagore ali samo za ping u igrama - sve drugo leti...
A prekidi zavise od stanja mreže od tebe do centrale - da su ti linije u zemlji ili u zraku i slično pa su podložne vremenskim nepogodama - zato ja stalno pišem o vlažnim paricama...
Dakle ako igraš online onda ti je neki deal - ovak boli te briga kad surfaš ili downlodaš.
I 2u1 i Iskon.duo su VOIP o sa adsl2 i adsl2+ tehnikom...
|
Aha, a onda imam valjda sreće jer su t-com prije 3-4 god. povukli tel. žicu kroz zemlju kroz čitav kvart i do moje kuće, a sa stupova u potpunosti ih onesposobili tak da mi ide internet i tel. kroz zemlju.
Pa valjda neće biti kod mene problema jer inače moji starci nemaju živaca ak internet i tel. nebude šljakao kak se spada, pa da idu svako malo zivkati i podnesti svako malo prijavu da nekaj neradi od toga dvoje, mislim da se nezaletim bezveze i da idem im testirati živce,

inače neigram neš prek neta pa da mi je ping jako važan, već me zanima onak čisto surfanje i skidanje, a starcima stabilni telefon od 0-24h da ih neiznevjeri kad im bude najviše trebao.