View Single Post
Staro 16.08.2007., 23:56   #12
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
..zato što je gamerica skuplja ..šalac..ma daj,chill..zezam te malo..nemoj još tu počet prodavat spike tipa,joooj ne sviđa mi se ta 8800GTX..nekako mi ima isprane boje ta nvidija..bolji mi je ATi..pa ljudi Božji nit mi to vidimo..a Boga mi nit čujemo..da bi skužili razliku..pogotovo u slušanju mp3ca..videu i igrama..nisu to aplikacije za testiranje zvučnjača..tu su sve manje više podjednake..genijalac bi skužio razliku audigya4 i x-fi zvučne..jednostavno nemoguće..

integralku ne koristim jer me jednog lijepog dana jaaaaako žuljao džep sa 700kn pa sam trkom morao do linksa po xfi..i to je to....

i s realtekom sam imao eax 1 i 2...ovaj 3 što sam dobio sa xfi i ostale gluparije ionako ničemu ne služe..al ajde..ovo na xfi je HW mixanje i procesiranje...ono je bilo SW...postoji razlika..ali audigy4 i xfi..dobro si ti to sklepao još..nabrijan neprirodan zvuk..ma daj molim te..ja upućujem nvidiji ovim putem prosvjed..i to mirni..zato što mi ima isprane boje..i namjerno ću uzet 2xxx seriju zato..jer ATi rula..jel te..
thedream je offline   Reply With Quote