Citiraj:
Autor mikimikic
Samo da napomenem da se router nece fleshati ako se i odnese u amis, jer to neceju raditi iz nekog xx razloga kao nepotrebno je, a kak je zavrsilo fleshanje meni osobno ok vezha je ok telefon nepuca vise i ping je manji uglavnom nije bezveze stavljen novi update na net, ali oni vjerovatno drze do one, 2nediraj konja koji pobjeduje" uglavnom ukoliko imate problema i ocete riskirat onda fleshajte  samo postoji mali problem router nije u vasem vlasnistvu pa stoga upadanjem u router i fleshanjem mozete biti pravno gonjeni (neznam kakava je kazna za takav slucaj) pa tko voli nek izvoli
|
Ma nateral bum ja njih makar okrenul sve naopačke... imam i ja konja za trku - tvrdoglav ko magarac

. Fore nemoj se sa rogatima bosti kod mene ne pale - pogotovo zato što nisam bezobrazan pa hebem m.... odma. Ja uvijek ljubazno tražim da mi se omoguči ono što sam platio i ništa više od tog.
Kužim ja da su mala firma i da nemaju 1000 tehničara koji bi se mogli time baviti ali mic po mic pa se sve napravi...
I nek nove korisnike odma tak konfiguriraju a ne po starom.
Mislim po toj logici ne bi bilo ni SP-ova za Windowse - previše posla.
Update je baš to - poboljšanje i ako postoji treba ga primjeniti - ma nek stave i cifru za to u cjenik samo nek rade.
Bumo videli - uglavnom ne želim se baviti hackanjem kad se ljepo možemo ko ljudi se dogovoriti.
Možda zvuči naivno od mene ali na kraju hoću vezu sa malim pingom koja ne prekida.
Jednom treba negdje počet radit stvari kak spada a ne ono - bumo prebrikali/poštelali i nategli postojeće loše riješenje samo da drži vodu...