Hehehe... Ako se bas zeli ostaviti dojam ubercool i nabrijane skode, ili nakog fiata, onda se stave neke zarulje (tipa pozicione) da ne smetaju drugima, a "vozacu" uber cool i nabrijene skode ili fiata daje osjecaj superiornosti na cesti, jer i on ima super auto.
U mom kraju ima dosta seljaka koji odu na buvljak, pa kupe one cetvrtaste reflektore koji se prodaju pod maglenke i stavljaju ih na "aute". Golf kec, ili dvica su duplo brzi s tim neaerodinamickim dodatcima koji zivot znace nekom cobanu s brda. Da niti ne napominjem da takvima obavezno ne radi jedno kratko svijetlo, a ono koji je ispravno je uvijek previsoko.
Kud te zaslijepi sva ta silna ljepota uber cool sredjene skode, jos te zasljepljuje i kvazi ksenon s jednog svijetla...
Kolegica dobila novu opel corsu jer je zavrsila faks i sta ti ja znam. taman tada je dosla moda da se vozi pod maglenkama, pa ce i ona. Kad sam joj rekao da mi to smeta ked se ona vozi iza mene ili kad si idemo u susret, nije vjerovala, jer su svijetla nisko... Zamijenili aute (je nemam maglenke) i da vidimo sto ne smeta! Da vidis kako mala okrece plocu. Vise nikada ih nije upalila, jer to jedostavno smeta drugim sudionicima u prometu.
A sto se tice dugih svijetala po danu, dogodi se i mani i svima da ih imas upaljena. Ljudi blicaju, pa kasnije skuzis da si ih slucajno upalio.