Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Pa i ne bas toliko cesto. Tko je imao Socket A, na 939 mu vjerojatno nije isao ili npr. sa 939 na AM2. Ili npr kupis Freezera i ide na samo jedan socket, a jedan je od najisplativijih kulera i dosta rasiren medju ekipom. Da ne spominjem grafulje, sa svakom serijom mijenjaju rupe, ekipa sa Zalmanima ce opet morat kupovat novi cooler ako zele zamijeniti stock na 8800 seriji, chipseti su takodjer (vec poveliki) problem. Hocu reci, da je OC besplatan, nebi stvorio iza sebe toliko jaka trzista opcenito OC i modding opreme...
|
Da ali prije 8800 seriije si mogao prebacivati neki VF700 ili VF900 još od FX5900 Ultre... A to je 4-5g što je jako dugo među nama hardcore freakovima koji praktični stalno nešto mjenjaju i nadograđuju...
Isto tako npr neko je mogao na s478 imati 7700 i na s939 ga prebacit pa i sad na s775 jer C2D ionako ima manju discipaciju od npr moga x2 čak i na srednjem overkloku...
Zalamni još uvjek služe svrsi i mnogi slični aftermarket cooleri isto tako, to što više nisu najbolji cooleri tj među najboljima po rezultatima ne znači da ne valjaju...
Recimo ja sam kupio ove svoje Zalmane relativno nedavno i to sam ih kupio samo zato jer su tihi u odnosu na Stock coolere inače ja sam dugo vlugaris coolere vozio (što box što na scketu A obični alu coolermester) a imao sam npr Tbreda B 1700+ na 2200 klokanog na njemu ili A64 3000+ na 3800+ tako da nije baš sve tako crno...