View Single Post
Staro 23.01.2004., 09:31   #22
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking nemojte krivo shvatit starog norca...

Citiraj:
Originally posted by Denis@Links
Hvala! Hvala!

@Mitzek Ni ne mislimo da smo naj. Jednostavno gledamo odraditi korektno posao. Istina je da smo iskusili da je otvaranje informatičke trgovine isto otvaranju birtije u istom prostoru gdje se promijenilo par vlasnika (čitajropalo). Time hoću reći da te u početku ide određen glas po Defaultu, a samo postavljanje poslovanja od nule je time još teže.

Hvala na pohvali, ali ruku na srce radimo stvarno ono što se od takvih tvrtki i očekuje na način na koji se očekuje. Ako mogu biti iskren postoji stalni pritisak što se tiće kvalitete usluga unutar Linksa i u ovom trenutku nismo potpuno zadovoljni načinom na koji odradimo posao i smatramo da još imamo puno prostora za poboljšanja u svim segmentima. Svjesni smo i da uskoro dolazi iduća faza u kojoj s povećanjem prometa moramo bar održati razinu usluga od prije.

Kaj se tiće staklenih vitrina sve znam nemožeš zamisliti koliko vremena provodimo u razgovorima kako to sve izložiti u dučkasu i na Webu da bude primjetno,a da opet ne ugnjavimo kupce.

Ajd!
.....samo sam karikirao.....nedajte se smesti.....na pravom ste putu,vidite i sami da vam broj stalnih i zadovoljnih musterija raste..!!!!! ja to samo dalekosezno preporucam...
ono da se ne umislite.....
pri meni veliju onu staru :bolje sprijeciti nego lijeciti...

a za sve ostalo i da nam tak budete i nadalje:clap: :clap: :clap: :clap:

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote