View Single Post
Staro 16.08.2007., 04:04   #100
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ali dobro, da su nas podcjenili opet jesu. Ustvari nismo im mi krivi što oni imaju ozlijeđenih 8 igrača. Zapravo se nisu nadali, mislili su proći ćemo mi lako. Mogli bi se i mi žalit onda, mlada momčad neuigrana (što i je, koliko je samo novih igrača došlo), otišli osnove igre Eduardo i Čorluka, Vugrinec ozlijeđen. Ovo-ono.

Ovisi i od trenera, ziheraša, sigurno je bilo ono jedan-nula, to je fino, sad ćete vi to čuvat i povuć ćete se nazad. To se tako ne radi. Treba jednostavno igrat naprijed, bez respekta, a to jedino mogu ovi brazilci i Modrić izgleda.

A tu je opet i fizička pripremljenost, ***ga istina da oni oko 70 minute više ne mogu disat a kamoli igrat, i tu se nama raspada igra, i tu svaka momčad može vidjet priliku pa i Domžale i Segesta Sisak ak treba. I to nije slučaj kod našeg nogometa, i Cibona se raspada u zadnjim djelovima utakmica pa i vaterpolisti na kraju krajeva. Imamo izgleda u glavi, u nogama i ne toliko.

Što bude bit će. Nije sve izgubljeno, poslije ostaje i kup UEFA-e, ali ja ću se i dalje nadat onom jednom golu .
tutix je offline   Reply With Quote