View Single Post
Staro 15.08.2007., 23:16   #610
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor tomifish2002 Pregled postova
ja imam 6.1.9.6
kak se to nadogradi?
Legalno nikako - samo da odneseš u Amis da to oni naprave - naime nemaš admin username i password - neko je to hakao ali ne znam kak je završilo.

A problem je - barem su meni rekli tako - da oni odlučuju da li će to radit i samo u specijalnim situacijama

Citiraj:
Autor Mr. M Pregled postova
u zadnje vrijeme mi ljudi koji me nazovu kazu da se veza prekida...
I meni se to događa u zadnje vrijeme i kad zovem i kad me zovu - samo nastane tišina.
Pa mi vele da su nešto poštimali pa opet isto - plus ping mi je dobola - nemrem igrat.
Odlučio sam da odem tamo osobno sa modemom pod rukom i da ih nateram da to srede.
Plus ovo - dečki vi koji kužite - mislim da je ovo jako loše i to posle resetiranja modema:

Output Power (Up/Down) [dBm]: 13,0 / 19,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 25,0 / 36,5
SN Margin (Up/Down) [dB]: 19,0 / 9,0

Koje je problem?

A modulacija je dobra:

Modulation: G.992.1 Annex B

Pas masters več sam poludio.

Citiraj:
...da li je moguce da se nesto s necim kolje, tj. da VoIP nevoli ako postoji internet aktivnost dok se razgovara na tel?
Nema veze - meni je u početku radilo ko urica i dok se priča na telefon.

Citiraj:
...Nikako da nazovem szk, prelijen sam
Javil bu ti se neko tko ti ne može pomoči - tak da....

Sveukupno izgleda da imaju opake probleme u zadnje vrijeme - onima koji ne igraju pa im ping ne znači ništa napucaju veču brzinu pa malo opet radi ali opet se događaju ti prekidi...

Velim ja niš bez optike - ali dok mi to dođe imal bum 150 godina... ( samo još 111 godina moram čekat).
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.

Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 15.08.2007. u 23:26.
MisterM je offline   Reply With Quote