View Single Post
Staro 23.01.2004., 01:27   #20
Denis@Links
Registered User

Datum registracije: Jul 2003
Hvala! Hvala!

@Mitzek Ni ne mislimo da smo naj. Jednostavno gledamo odraditi korektno posao. Istina je da smo iskusili da je otvaranje informatičke trgovine isto otvaranju birtije u istom prostoru gdje se promijenilo par vlasnika (čitajropalo). Time hoću reći da te u početku ide određen glas po Defaultu, a samo postavljanje poslovanja od nule je time još teže.

Hvala na pohvali, ali ruku na srce radimo stvarno ono što se od takvih tvrtki i očekuje na način na koji se očekuje. Ako mogu biti iskren postoji stalni pritisak što se tiće kvalitete usluga unutar Linksa i u ovom trenutku nismo potpuno zadovoljni načinom na koji odradimo posao i smatramo da još imamo puno prostora za poboljšanja u svim segmentima. Svjesni smo i da uskoro dolazi iduća faza u kojoj s povećanjem prometa moramo bar održati razinu usluga od prije.

Kaj se tiće staklenih vitrina sve znam nemožeš zamisliti koliko vremena provodimo u razgovorima kako to sve izložiti u dučkasu i na Webu da bude primjetno,a da opet ne ugnjavimo kupce.

@Horza Hvala majstore, a po nama je to i cilj, nametnuti neke norme poslovanja u kojima će kupci i trgovci uočiti što je sve potrebno da se u dućanu korektno odradi posao.(dovoljan broj ljudi, dovoljna marža da se to pokrije, volja, kapital koji se drži u reklamacijama etc etc). Osobno mislim da su ljudi umorni prodaje tipa "pokretna traka" i da će se u idućem periodu prikloniti boljoj usluzi uz prihvatljivu razliku cijene, jer se nemože sakriti da se u tom djeliću dodatne zarade krije prostor za pružanje kvalitetnije usluge kupcu. Uz to mi je jako drago da je sve veći postotak ljudi koji se kuži u kompove i vrijednost komponenata te što valja,a što ne. Drago mi je jednostavno iz razloga jer se konačno može ljudima objasniti zašto da potroše malo više te da taj novac nije bačen u vjetar. Ja osobno sam sretan kad čovjek ode s poštenim kompom pod rukom doma. Zadovoljan sam i da kod Vas i na njuzima imamo dobru prođu jel je teže udovoljiti ljudima (kritičniji su, znaju više) kojima je komp više od nužnog zla. Svemu tome valja i nadodati kakvo je Defaultno raspoloženje prema trgovcima HW-a.

@Tor@Rendula Hvala dečki vidim kupili ste kod nas i odlučili doći opet.To govori više nego bilo koja riječ.

@BSA Zbog tebe ću u iduće postove unositi manje emocija

Na kraju makar je ovo tvoje Mitzek u šali da i na to odgovorim. Nemremo se pohlepit jer ne radimo ovaj posao samo zbog novca. Radimo ga zbog novca u mjeri da nam je stalo da imamo dovoljno novca za normalan život i sigurnost da možemo i dalje raditi ovo jer to volimo. Ova sa zblokavanjem dečki odnosno možda nedovoljnom pokrivenošću zaposlenima se može svakako desit u određenim periodima, ali ćemo to fakat gledati riješiti što je brže moguće. Kod nas to potraje možda malo dulje, ako nastupi takva situacija jel želimo biti sigurni da smo dobro odabrali koga želimo zaposliti.

Na kraju i Vi svi skupa sami možete pomoći da mi održimo dućan onakvim kakvim biste ga Vi htjeli imati. Neki kratki mail kad vidite da neš ne štima, neka ideja ili pak opaska, na kraju krajeva i pokuda ako baš mora je dobrodošla. Mi slušamo što nam drugi pričaju

Ajd!
Denis@Links je offline   Reply With Quote