View Single Post
Staro 15.08.2007., 19:12   #35
asdf123
Premium

asdf123's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
Izgleda kao da si bacio nekoliko kila tinola i to sve sa letlampom rastopio. I to jako neoprezno
Ako ništa drugo, daj pobrusi malo, tj. puno te varove da barem liče na nešto.
Ideja je pretpostavljam bila dobra, ali izvedba je totalno zakazala.
hvala ljudi počeli ste pomagat ali da ja sam to pobrusio i to tako da je bilo ravno sa limom okolo a što se tiče čavala ja mislim da tko to tvrdi nije koristio tu tehniku to je moje iskreno mišljenje jer nezna što govori

ok ljudi?

e da i čim sam ja prvi put vidio kučište za njega nije bilo teoretske šanse da ga koristim jer je njegova prvobitna konfiguracija izgorjela a još uz to kučište nije kompatibilno sa nijednom nama dostupnom matičnom pločom tako da sam ga mogao i bacit e ali ja sam vidio kako je to izvedivo i radim na tome projektu već mijesec dana

e kad bi samo znali koliko je ovo kučište kvalitetno bi vi mislili nešto drugo!
ja u nijednom kučištu do sada nisam vidio tako dobro razrađen razmiještaj uređaja a što se tiče strukture lim od kojega je načinjeno je jako debeo i jako ga je bilo teško bušit a da bi spojio neke obvezne dijelove morao bi bušiti desetke rupa i to sve zanetati tako da bi mi za to trebao još jedan mijesec

a što se tiče varenja to je vareno pod ugljišnim dioksidom al ja mislim da rijetki tu na forumu znaju što to znači al to je sad sporedno!

gledam ja neke modove tu na forumu i ja nevidim puno razlike u svim modovima svi rade površinski a za dobar mod vam treba kučište za soma kuna najmanje!
e ali ja sam modao do korijena ako vam se da pročitajte specifikacije ovog računala jer to je baza za moj mod 'COMPAQ ProLiant 800'
oprostite mi što moje metode modanja vi nemožete shvatit al bi vas molio da prvo pitate mene da vam obijasnim, a ne da pišete tu neke svoje predrasude

ako niste primijetili ja sam veliki fanatik modova ali ja vilim zagrebsti malo dublje nego samo po površini!!!
asdf123 je offline