View Single Post
Staro 23.01.2004., 00:19   #19
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking ajd ne fulirajte se sad....

Citiraj:
Originally posted by BSA
ja sam se skoro rasplakao na odgovor....to fali našim trgovcima LJUBAZNOST! iako je došlo do zabune čovjek se svejedno ispričao!!nema šta:clap:
zašto bi kupoval u dučanu di je roba mrvicu jeftinija,prodavači se ponašaju ko da sam im došo prodat ciglu,trpaju ti kojekakve gluposti,neispravnu robu, tdi...rađe idem tamo di me dočekaju s osmjehom ,pošteni ljudi, i ne okreču očima kad dođem po jedan vent za kučište makar dao 80 kuna za njega (ve-mil:mad

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: za links

za ekipu....
baš mi taman treba jedna nova grafulja i znam di bum je kupil..!!
ti bokca! sad samo znam da bu se vu Ljinksu napravila gužva,dečki se buju zblokali,gazde pohlepili i ode rode u jagode!:burn:

ma šalim se.....dečki danas nisu mogli vjerovat da sam tražil najjeftiniju ploču za AMD proc...mislim,nakon tolko jakih kupnji...Mitzek spal na Aopen pločku od 270 čuna!...al sam im objasnil...nakon 3 donirana pc-a u razred moje juniorke..skurili su ploču il je jadna krepala od napora(Jelc...ona tvoja..)..pa ono,braco kaj sam samo ja tatek??tja,da dečica ne plačeju,a tata Mitzek i tak teeeško za dana dođe na red za svojim kompom...drugi tateki su igrali džepni biljar kad je trebalo nekaj pridodati..a meni žal dečice...pa sam spojil ugodno s korisnim...eto.. da sam se jadan još i rasplako ,morti bi i od Ljinksa dobil i nekaj mukte! ono..ak za niš drugo ,za pozitivnu energiju!!:burn:

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote