View Single Post
Staro 15.08.2007., 09:45   #10
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
pozdrav

Intel Core 2 Duo E6750 BOX, 2×2.66GHz, 1333MHz, 775-pin, 4MB=1.480KN je stvarno dosta i to je odličan procesor(bolji i glede overclockiranja jači procesor od navedenog)ima 4MB cache neznatno je skuplji od AMD 6000X2 to bi bio odličan izbor.Glede 6850 je neisplativa kupnja jer za te novce dobiješ Q6600 i to se onda nemože uspoređivati nipočemu(klasa zasebe).
Glede napajanja moj glas isto za Seeasonica 430W imam isto i predobro radi(tišina i pouzdanost,kvaliteta)česta preporuka od kolega sa PCE(naravno sve u skladu s buđetom).Ukoliko ideš na overclockiranje dotično predloženog proca 6750 imaš odličan stroj za sve i računaj na 3.5-3.6GHz može i više ali mislim da ti je to dosta
Hladnjak koji je kolega predložio je isto odličan izbor ali nikakav problem montirati Sonic-a, ja sam svog montirao i to je prvi procesor i hladnjak koji sam sam montirao i sve radi za 5.(stvarno lagano)izbor tvoj.
Ukoliko imaš mogučnosti možeš za povoljniju cijenu to sve složiti u ADM ili Links-u kao jednoj trgovini imaš veči izbor(kupovao kod dotičnih samo pozitivna iskustva i još plačao dostavu i ispalo me jeftinije nego u Ve-milu ovo je samo savjet.
ECHO je offline   Reply With Quote