View Single Post
Staro 15.08.2007., 09:06   #3873
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Vidio sam slike, bolje mi izgleda u seriji.

Zapravo već i danas bi se dalo izvesti, jesi gledao Final Fantasy? Osobno bih volio jer zaista neki glumci previše zarađuju za svoju lošu glumu. Ipak kao što drum machine nije zamijenila dobrog bubnjara neće ni animacija dobrog glumca.

Edit: Da li su sve epizode Eureke ovako glupe?! To nije SF to je parodija na SF.
zapravo to je vec sad i vise nego moguce,,,,,,,, i to tako realno da se razlika izmedu pravog i 3D glumca nemoze ni primjetiti,,,,,,, evo sad za beuwolfa ce s 3Dom malo doraditi Angelinu i glavnom liku umjesto pivskog stomaka ubaciti "plocice"

e sad full 3D likovi umjesto pravih glumaca nece samo tako doci bas zbog glumaca,,,,,,, kakava bi to pobuna bila da im holywood zatvori vrata samo zato da bi mogao ubaciti koju render farmu jacine blue gene-a za ultra brzo rendanje full realisticnih 3D filmova,,,,,,,,

jer ulaganje u opremu i ljude koji ce modelirat i animirat je jeftinije od placanja preskupih glumaca + njihovih kaskadera jer ih vecina nema muda da sami nekakav stunt naprave,,,,,,,,

anyway Space above and Beyond je pravi SF
speedy-3 je offline   Reply With Quote