View Single Post
Staro 15.08.2007., 08:44   #25
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
zbog ovakvih nedokazanih likova je i gorluk otišao....i sad fakat vidim da je imao pravo
ne'moš ti protiv balkana, a i ljudi nikako da shvate da fakin' geyming nije jedina stvar za kaj ti treba komp/monitor, da 16ms kod Della sa IPS-om je ista kenja ko i bubam 8ms kod Zamzunga sa TN-om, i da je nekima važno da ne dobim fakin' invert boja kad zakrenem glavu za 10°...
meni je isto više puna kifla i ovakvih threadova i ovakvih vikend-gurua koji su se načitali Entera i pogledali možda tri police monitora (koji su btw ziher svi bili prek splitera povezani na isti izvor rezolucije cca 1024/768)

dajte više zaključavajte threadove koji krenu u ovom smjeru jer evo 7h, tek sam se digo popit antibiotik i već mi je dan u qrcu
a ima i gro sličnih tema
da, nije monitor samo za gejming..onima koji ne rade ili rade samo od doma...a onima koji rade na poslu vrijeme za odmor/opustanje i igru je DOMA na svom monitoru....a da si procitao thread od 100 stranica gdje ljudi imaju puno problema sa kak vele "color bandingom" na dellu znao bi nesto vise....ali hej ti si ultimativni klinac super hardcore hardver freak koji ovdje visi 24 sata i dijeli savjete....ne velim da znam vise od tebe (nisam hardver freak, zanimaju me vise druge stvari) al prekenjavanje ovdje izgleda dodje kao nacionalni sport....uskoro ce ovdje ljudi poceti pitati za konfe sa pocetnim textom..."Uzviseni moji expertovci...molim vas da mi slozite....."

Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 15.08.2007. u 08:58.
gnomisa je offline   Reply With Quote