View Single Post
Staro 22.01.2004., 16:52   #12
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking eto...

[

I za kraj isprika, ako smo se na ikoji način ponijeli neprofesionalno prema tebi ili pak tvojem ocu jer kupac je uvijek u pravu! [/B][/QUOTE]

kapa dole, majstore!!
ak bi neko isel za predavaca ovim takozvanim trgofcima hardweraja po zagrebu i okolici,nikog drugog nebi se mogel setit nego tvoje malenkosti i ostatka tvoje ekipe!

danas je nazalost jako tesko naci bas sve sto si covjek pozeli od hw na jednom mjestu,al vas duckas je fakat pravo osvjezenje u moru sivila i neljubaznosti....nema sve..al je na dobrom putu....

ne velim da ste naj(da se ne umislite!) ali svojim serioznim i usluznim pristupom potencijalnim kupcima jaako popravljate los utisak o trgofcima hw koji je vise nego ocigledan kod nas,svakodnevnih ludaka koji ganjamo kakav rijedak primjerak hw!jer..musterija je uvijek u pravu ! tak su me barem ucili na trgovinskom poslovanju i osobnoj prodaji na Kennedyevom trgu davnih 80 -ih!ima i nas svakakvih,ne velim,ali trgovac, bez obzira na vlastito nezadovoljstvo, mora biti usluzan i pristojan prema kupcu,a ne jedva cekati da ga se rijesi ak skuzi da ovaj ne misli ostavit par soma kn ... tu ste fakat za 6 ,a ne za pet...recimo ,moje osobno misljenje kad sam prvi put upal kod vas je bilo: daj odi van, tu nema kruha...medutim i Tihomir i ostatak ekipe me je debelo opovrgnuo..

e, nije ovo epitaf vama i vasoj firmi, vec samo mojih 5 lipa u ovom threadu...a vama preporuka...samo tak i nadalje ,na zadovoljstvo vas i nas...i btw...ma dajte malo te silne vitrine aranzirajte i napunite sa malo vise stila...moram decke maltretirat i nalukavat se po skladiscu umjesto da mi se to gurne pod nos i proda ...

ostatak ..mogli bi opet otvorit kukulele thread o zlocestim trgofcima hw...a?? ..bolje ne ...opet bi se zagusili ko i zderonje.....

al bas si mislim..

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote