Pozdrav !
Eto ne javljam se baš previše pa da se javim kad znam o ćemu se radi. Da kažem nešto sitno u vezi tvoje narudžbe. Postavljena je na netu 2 dana prije nego te je netko telefonski kontaktirao i pitao da li je narudžba uplaćena.
Tebe nije bilo kod kuće pa je kolega bio slobodan razgovarati sa ocem da li ta narudžba stoji kako bi Vam mi mogli sačuvati rabu još koji dan. Znači apsolutno nije točno da ga je pozivao na red samo je konstatirao da neće biti u mogućnosti još dugo vrijeme držati stvari na rezervaciji. Po reakciji kolege ne vidim da je razgovor završio nekom žzćnom rasdravom nego više dogovorom. Mi kao tvrtka tebi za tvoj novac ne diktiramo gdje i kada ćeš kupiti samo želimo izbjeći nezadovoljstvo korisnika koji odgode neku uplatu, a onda ju uplate u trenutku kad određenih artikala nema i tu nastanu muke. Tvoj otac je još dodao kako mu je nerazumljivo kako je rezervacija samo 48 sati jer da se i on bavi nekakvim poslom pa da za svoje kupce rezervira robu dulje odd 2 dana. Nažalost mi stvarno nismo u mogućnosti dulje rezervirati robu što je u informatici logično, ako zbog ničeg drugog pa onda bar iz razloga da cijene stalno padaju pa neku kupovinu koja će uslijediti tek nakon 14 dana ne isplati dogovariti toliko ranije. Naposlijetku se osjećaj slobodnim malo prošvrljati po netu pa vjerujem da ćeš uočiti "promptnost isporuke" kao jednu od naših odlika. Druge primisli nismo imali niti kada smo nazvali tebe tek da ti ako si sebi želio pokloniti nešto taj poklon dobiješ što je brže moguće( osobno znam kakav sam kada nešto očekujem).
I za kraj isprika, ako smo se na ikoji način ponijeli neprofesionalno prema tebi ili pak tvojem ocu jer kupac je uvijek u pravu!