View Single Post
Staro 13.08.2007., 00:00   #8
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
@gnomisa... posto si iz zagreba uzmi malo vremena i odi do hgspota, tamo imaju masu nastancanih monitora jedne kraj drugih, stani sto se nalazi odma pokraj i baci pogled na monitore, tamo ces vidjeti tocno sta su TN monitori a sta ostalo... Onaj veliki Benq je MVA, nec 20wgx2pro je s-ips i jos mislim da je samo jedan koji nije TN tamo izlozen (neki dan bio tamo pa iz sjecanja pricam). probaj ih nazicat da ti na VA monitor i IPS stave crnu podlogu (u paintu sliku velicine rezolucije monitora napravis il nesto slicno) pa i to pogledaj da vidis razliku..

a bas hgspot jer je taj dio dosta mracan pa se dobro vidi slika na monitorima i siguran sam da ih imaju puno, jeste da ih izbjegavam inace, al za ovo su korisni
antrax za ovaj zadnji dio....OK fala na infu...otici cu tamo i pogledati...inace, bio sam u jednom ducanu pogledati samsunge 206bw i 226bw i mogu reci da je 226bw fantazija....nevjerojatno kolko je 2 inca vise zapravo puno vise...brijem da cu ga uzeti kad budem uzimao konfu ali jos nisam siguran hoce li mi biti prevelik jer ne zelim kupiti tako "skup" monitor i onda ga udaljavati do zida...naime navikao sam "buljiti" u ekran s ovim 19" CRT-om
gnomisa je offline   Reply With Quote