Citiraj:
Autor Ozy
To sa onim Value Crucialom 800mhz..?..lijepo ide RAM.  Daj mi reci koliko volti si stavio/imaš efektivno za ovih 470mhz uz 4-4-4-10..? 
I da,jesi vidio na čipovima dali piše D9 GKX ili...ajd javi ako ti nije bed. 
I da,dobra reza za GTS-icu 320... 
|
stavio sam 2.6 ali možda ide i manje, budem probao ,dok mi je bilo na 2.3 znalo mi je rušiti test dok nisam digao napon na memi a odmah sam stavio malo više da vidim jel uopče do toga al očito je jer sad radi bez problema., ali ni na 100 mhz niže (proc 3700),memorija mi je brža od proca, omjer 12-10 u cpu-z, još da imam tvoju memu 1066

ali i ova je odlična kolko vidiš i zbilja je taj crucial odličan, evo baš su dobili ballistix 800 , pa razmišljam jel čekam 1066, koje sam sreće dobili bi ga drugi dan. i tu nisam vidio da je netko prešao 20000 sa gts8800 320 pa pretpostavljam da je dobar rezultat pošto se prije uopče nisam bavio 3dmark rezultatima a i kad radim online test stavlja me u sam vrh, pogotovo proc ako je točno proc mi je stavio na prvo mjesto (po modelu) sad kolko je za vjerovati ili ja ne razumijem sve još najbolje.
ps
pogledaću čipove čim prvi put ugasim komp pa ti javim i sad vidim da sam u sekciji 3dmak06 mislio sam na rezultat 20000 u sekciji 3dmark05