Razer sve smo riješili....nego imam još nekoliko pitanja koje bih vas htio pitati prije ove jedinstvene kupovine
1.Imam smartbox 500w napajanje...što mislite o njemu?Jel če izdržat vuč tu grafu?Ima ga jedan kolega s drugog foruma isto sa 7900gs i x2 3800+ i kaže nikad greške...te u bugu je bila recenzija i rekli su da je napajanje ono ok...i da nije tolko loše kolko drugi misle...e sad jel to marketing ili ne ja neznam....Ako treba budem izračunao ono neš 12v rail i te stvari..samo recite kako to ide..zaboravio sam već..
2.Prije sam stalno kupovao u ve-milu i kod posljenje kupovine sam uzeo audigy 4...ali dok sam je iplatio i išao je podići dobio sam karticu u celofanu bez kutije i ičega..ja ono wtf??što se tako postupa s dijelovima...ša me zanima jel če moja grafa biti u svopjoj kutiji i full orginalno spakirana??I ako neče biti imam li ja pravo tražiti zatvorenu grafu koja nije bila otvorena??Jel nebih volio da je utaknem doma i onda neš nevalja...jer mi zg baš i nije preblizu da se imam vremena zahebavat s time...
3.Surfao sam po netu i skužio da postoji xfx 7900gs 350M ali i 380M verzija..u čem je razlika??