wireless i vremenske nepogode
kakva su vam iskustva sa brzinom...Ja sam kod WISPI bio zadovoljan do danas,pa sam se malo poceo razocaravati...Sve bilo ok..Od 1024kb/s primao sam najmanje 950kb/s a nekada sam znao dobivati i po 1100-1200 kb/s..Jutros do 12 imao opet noramlnu brzinu i onda pala jaka kise..Prestala posle 1 sat i ja posle toga cijeli dan imam brzinu 60,80,100-200 kb/s..Nikako vecu nemogu dobiti..Neznam dali sta kisa moze uticati na to..Najvise me buni sto se brzina i nakon 10 sati posle prestanka kise nije promijenila..Dali vremenske nepogode mogu ovako uticati na brzinu,ili je ovo do mog provajdera pa se slucajno potrefilo sa kisom da me nesto zezne..?? -->
kakva su vam iskustva sa brzinom...Ja sam kod WISPI bio zadovoljan do danas,pa sam se malo poceo razocaravati...Sve bilo ok..Od 1024kb/s primao sam najmanje 950kb/s a nekada sam znao dobivati i po 1100-1200 kb/s..Jutros do 12 imao opet noramlnu brzinu i onda pala jaka kise..Prestala posle 1 sat i ja posle toga cijeli dan imam brzinu 60,80,100-200 kb/s..Nikako vecu nemogu dobiti..Neznam dali sta kisa moze uticati na to..Najvise me buni sto se brzina i nakon 10 sati posle prestanka kise nije promijenila..Dali vremenske nepogode mogu ovako uticati na brzinu,ili je ovo do mog provajdera pa se slucajno potrefilo sa kisom da me nesto zezne..??
|