View Single Post
Staro 12.08.2007., 00:36   #5
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor blondie Pregled postova
ali zanimljivo da te slušalice imaju jako loše reviewe na netu, nego jesi imao ikad shure, e2c ili e3c?
mislim da imam veliku priliku nabaviti e2c za sitnicu, manje nego što sony košta
jel ovo za ozbiljno??? ako da onda bez razmisljanja uzimaj te, ako si u stanju nabavit vise komada slobodno mi javi na PM ili MSN mozemo se dogovorit, ja bi jako rado uzeo jedne od njih mozda i tucet, slusao sam jedne Shure al se ne znam koji model su bile, proslo ljeto, bio lik iz Beograda i kaze 230€ ih platio, al to je jedna strava od zvuka sta izlazi iz njih, ja bih odavno uzeo da ih ima kod nas po normalnoj cijeni ili ikako, vanka iu kad idem nemam vremena niti se sitim toga

Sony ima lose reviewe jer ima puno boljih i skupljih modela, al kod nas za te novce bolje nema, i sluse nisu uopce lose cakstovise odlicne su, kad ih isprobas i sama ces vidit

Citiraj:
Autor dmd-0 Pregled postova
evo, da se malo ubacim, i ja sam u potrazi za slusalicama i zanima me jel ove vrijede te pare i dal imaju dugačak kabl (mrzim nosit mp3 oko vrata, držim ga u džepu - imao sam neke slusalice za 47kn i imale su jaako dugačak kabl...)

23407 Slušalice Sennheiser MX 350, "in ear" 95,76?

u ve-milu planiram uzet.
Sony mdr-ed21Lp, dugacak kabel, odlican zvuk, mislim da su oko 130kn, imam mi ih stara koja ne voli bubice i sluse su super za "ne-bube"!!

bobe je offline   Reply With Quote